Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

RIFO 2014

Publicerad 2014-02-01 22:32:00 i Allmänt,

Nu är det stopp för inlämningar till årets RIFO. Arbetet med att skicka ut bilderna till de olika jurypersonerna startar nu och i början på mars är bedömningarna klara.
Huskvarna FK, där jag har varit RIFO-pådrivande under de senaste veckorna, har lämnat 16 bidrag. Kul!
Göran Zebûhr, som ansvarat för att klubbarna kunnat lämna bilder på ett smidigt sätt, kan nu pusta ut en tid. Njut av Görans Gotlandsbild
 
Foto: Göran Zebühr .

Kommentarer

Postat av: Mats Jungmyren

Publicerad 2014-02-02 09:37:59

Riktigt fin bild du tagit Göran.
Ja RIFOinlämningen är över för denna gång och nu är det den långa väntan på resultatet.
För mig är det som barnen väntar på tomten på julafton. Det är spännande att läsa listorna som publiceras på http://www.rsf-fotoklubbar.org/ i början av mars.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela