Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

RIKSFOTOUTSTÄLLNINGEN 2014

Publicerad 2014-02-10 17:52:00 i Allmänt,

Göran Zebühr meddelar i RSF Nyhetsbrev att systemet för registrering och uppladdning av bilder till årets utställningar är är stängt.
Bilderna är nu på väg till jurygrupperna.
Preliminär statistik - 291 fotografer från 58 klubbar deltar med:
A - Kollektion 146 kollektioner
B - Kollektion 211 kollektioner
Bildexpo - 630 bilder
Digitalsalongen - 1106 bilder
Ungdomsutställningen - 51 bilder
Foto: Göran Zebühr
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela