Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

TRANOR OCH SVANAR

Publicerad 2014-02-18 00:19:00 i Allmänt,

Hörde på lokalradion i morse att två tranor hade kommit till Hornborgasjön. Från Tysslingen utanför Örebro rapporteras att svanar har landat. Vem vill låna mig en bild på trana eller svan?
Dags för ny OS-medalj?!!
Birgitta från FK Focus i Örebro var först med att skicka mig en bild på svanar! Sen landade Tommy Björklund med andra svanar.
Foto: Birgitta Järnkvist
 
Foto: Tommy Björklund
 
Foto: Mats Kälvemark
 
Foto: Håkan Björndell
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela