Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

GREATER LYNN

Publicerad 2014-01-23 17:23:00 i Allmänt,

Susan Mosser, ordförande för Greater Lynn International Color Exhibition, meddelar att det inte blir någon internationell salong i februari 2014.
"We are taking a year off", skriver Susan helt kort på salongens hemsida.
Greater Lynn är en av mina amerikanska favoritsalonger och det är säkert många med mig, som kommer att sakna denna anrika salong.
Susan Mosser har arbetat med salongen sedan 1980-talet, så man kan förstå att det kan kännas skönt med ett break - vi kommer tillbaka 2015 skriver hon! 
Foto; Susan Cowles
                                                                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela