Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

WILDLIFE PHOTOGRAPHER of the YEAR 2013

Publicerad 2014-03-20 19:56:00 i Allmänt,

Etthundra bilder visas på Östergötlands museum i Linköping till den 10 augusti.
En bild som jag genast fastnade för var Pål Hermansens bild av nötskrikan som försvarar sig framgångsrik mot en anfallande sparvhök.
Pål berättar att bilden är tagen i Dalen, Norge.
Teknik: Canon EOS 5D Mark lll + 300mm objektiv. 1/3250 sek f2.8 ISO2500.
Pål Hermansen är en norsk yrkesfotograf som, när tiden medger, också tävlar i internationella salonger som Al-Thani Award.
Många naturfotografer har träffat Pål i Vårgårda, där han medverkat tre gånger under Naturfestivalen.
Se Påls hemsida: www.palhermansen.com
Foto: Pål Hermansen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela