Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

THAILANDSHÄLSNING

Publicerad 2014-03-30 21:15:00 i Allmänt,

Mats hälsar från Khon Kaen, där grönsakshandeln är i full gång tidigt på morgonen. För 10 baht /2:-/ får man en skål med chilli.
 
Foto: Mats Jungmyren
 
 
 

SYDNEY-HARBOUR

Publicerad 2014-03-28 23:21:00 i Allmänt,

Här kommer adressen till en häftig salong i Australien:
www.sydney-harbour-international.org.au
Inlämning är senast den 14 april.
 
 
 

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela