Internationella salonger

Efter 13 år som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi och 2 1/2 som bloggare i FOTO kommer jag nu att fortlöpande berätta om Internationella salonger och vad som händer i fotoklubb-Sverige i min privata blogg.

RSF NYHETSBREV nr 6 2014

Publicerad 2014-05-20 23:06:20 i Allmänt,

RSF Nyhetsbrev finns nu att läsa på: www.rsf-fotoklubbar.org 
Här lämnar Göran Zebûhr mycken information om årets RIFO.
Lennart Sandberg som suttit i RSF´s styrelse alltsedan 1982 avtackades liksom Sten-Olof Nordblom, som hade nästan lika många styrelseår.
 
Göran påpekar också att det är hög tid att lämna bilder till Årsboken.
Foto: Eta Ek                                                                               Magnolia i blom
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Som ordförande för Riksförbundet Svensk Fotografi mellan åren 2000-2013 har jag skaffat mig ett värdefullt kontaktnät, något som jag har stor nytta av i min blogg. Internationellt har jag många personliga vänner och också internationellt är kontaktnätet stort. Jag har arbetet som specialmedarbetare för tidningen FOTO sedan 1983. Eftersom FOTO lagt ner min blogg fortsätter jag nu med en privat blogg. Internationellt tävlar jag inte längre, men i stället blir jag inbjuden att delta som jurymedlem. De senaste uppdragen har varit i Al-Thani Award och i Global Arctic Awards. Människor har alltid varit mina favoritmotiv. Bilder som jag gärna tar i det svenska sommarljuset som är helt fantastiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela